Har vi blitt skuddredde for dobbeltprofiler eller "falske" profiler? Det er jo litt trist i tilfelle. Vi bør vel stille oss likt til alle brukere her inne, og utvise romslighet og høfflighet likt til alle. Om "traverne", som du sier, skal tolkes anderledes enn brukere som ikke er så aktive, eller om mer aktive brukere skal få lov til å si ting andre ikke får lov til så er det veldig uheldig synes jeg. Det blir jo et elitesystem som jeg oppfatter at de kritiske røstene i denne tråden nettopp argumenterer imot.
Nå viser deg seg at Tralte har vært her ihvertfall et år. Ikke at det burde forandre noe, eller om det utgjør h*n som en "traver" eller ikke?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg bare spør jeg. Ble litt overrasket over "responsen" på forespørselen hans. Tenkte vel at de som ikke ønsket å svare bare lot det være og så ble det med det. I stedet for ble det en diskusjon av det.

Når det gjelder "traver" så mente jeg aktive medlemmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Folk bør kanskje holde seg til å svare på det som det spørres om. Er man usikker på hva ts mener med spørsmålet eller er i tvil om "motivet" får man heller spørre en ekstra gang i stedet for å overtolke seg frem på egenhånd. Når ts her spør om det er akademikere her så kan man jo bare svare ja eller nei og ikke begynne å gjette seg frem til hva som kan ligge bak spørsmålet. Det blir så mange unødvendige diskusjoner og kranglete innlegg av det. Og som mange andre har sagt i utallige diskusjoner før meg. Liker man ikke temaet, utviklingen eller meningene i en diskusjon kan man bare la være å lese den. Det går fint an

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim