Fullstendig enig med deg i dette. Likte språket i boken, men historien var platt. Når slutten kom ble jeg bare irritert. Som du sier ble også jeg snurt etter 500sider som ledet til en slutt uten mening..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg likte boka veldig godt. Den er en blanding av genre (krim, mysterier, skildring av relasjoner) og det gjør da ingenting!Synes det er fint når ting ikke bare følger oppskriften. Litt ergerlig selvsagt at vi ikke får svaret på gåten. Hadde trodd at det skulle komme en oppfølger. Har også lest en annen bok av samme forfatter - den var en skuffelse sammenlignet med denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenkte også umiddelbart at det ville komme en oppfølger. Uansett tror jeg ikke jeg orker å lese denne om den skulle dukke opp..

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand