[ Slettet av bruker ]

Viser 6 svar.

Jeg er delvis enig, ettersom du får servert historien om vennene som forsvant i starten uten at det blir funnet ut hva som skjedde med dem. Jeg synes det var plagsomt mange ganger at Adam gikk gjennom barndomsminner som ikke hadde noen som helst slags relevans, bortsett fra opplevelsen med voldtekten på Sandra. Frustrerende er det også, at han ikke husker noe som helst fra hendelsen den gangen, og det virker ikke som han har særlig skyldfølelse for at han aldri gav foreldrene til de forsvunne barna en tilnærmet forklaring. Alt i alt, synes jeg den var spennende ellers.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig!! Følte meg lurt etter å ha slitt meg gjennom hele boken for så å ikke få noen oppklaring!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fullstendig enig med deg i dette. Likte språket i boken, men historien var platt. Når slutten kom ble jeg bare irritert. Som du sier ble også jeg snurt etter 500sider som ledet til en slutt uten mening..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte boka veldig godt. Den er en blanding av genre (krim, mysterier, skildring av relasjoner) og det gjør da ingenting!Synes det er fint når ting ikke bare følger oppskriften. Litt ergerlig selvsagt at vi ikke får svaret på gåten. Hadde trodd at det skulle komme en oppfølger. Har også lest en annen bok av samme forfatter - den var en skuffelse sammenlignet med denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenkte også umiddelbart at det ville komme en oppfølger. Uansett tror jeg ikke jeg orker å lese denne om den skulle dukke opp..

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Ingunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibeke