For å være ærlig var det ikke mye som fristet til de prisene der. Eneste må være de 2 bøkene om Whisky. Prisen på norske bøker må absolutt ned for å få opp salget her hjemme!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg syns også det var dyrt. Sjekka et par bøker for moroskyld på Bokklubben.no, og det er mye å spare på å heller kjøpe der. I tillegg er det portofritt. Sjekkt bl.a "Opp Oridongo" som selges for 139 på Mammut og for 50 kroner på Bokklubben. Samme med "Lykka er ei sjelden fugl" som Mammut skal ha 149 for, og Bokklubben 50 kroner. "Bisettelsen" går for 99 på Mammut og 79 på Bokklubben. Så bare på de 3 bøkene er det 208 kroner spart!

Det er sikkert mange gode tilbud på Mammutsalget også, men det lønner seg i hvert fall å sjekke på nett først.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Du har så rett. Kjøpte flere bøker hos Notabene i høst som på Mamutten ligger 50-60 % over i pris. Kjøpte meg klokkemakeren av Nygårdshaug til 49,- Den går på Mamuttsalget til 129,- Her gjelder det å følge med!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror det er snakke om at Notabene er ganske flinke til å kjøre gode tilbudskampanjer. Jeg har også funnet meg mange gode bøker til rundt 50,- hos min lokale Notabene. Men jeg har ikke sett tilsvarende hos noen andre bokhandlere, hverken på pris eller utvalg av tilbudene. Utvalget ellers hos Notabene er ikke så grådig imponerende, men de tilbudene er bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også funnet bøker til kr.25,- hos enkelte, og nå nylig fant jeg flere barnebøker til bare kr.10,- pr. stk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja , tror ikke Mammutsalget er det smarteste når det gjelder priser. Hvis men leter litt rundt på nettet , finner man billigere bøker andre steder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er så enig med deg, bøker er dyrt i Norge, ikke engang mammutsalget er spesielt billig lenger. På bokrea, det svenske motstykket til mammutsalget, gir de nesten bort bøker gratis. Det er når det er bokrea jeg hamstrer bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TPiippokattaFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn Christin