Da har katalogen for 2011 blitt lagt ut på nettet, og man kan ta en titt og finne ut hva som er på salg i år. Alle leserhjerter gleder seg? :)

Hvilke bøker frister deg mest fra årets mammutsalg?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 31 svar.

Les diktet om Mammutsalget av Stian Johansen på www.huvenes.no

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk!! Bedre kan det vel ikke sies!?! :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han traff et par gode ømme bokhandlerpunkter der...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen som har lest Mammut-boka "Bokens Folk"? Den virker litt herlig mystisk og eksotisk - lurer på å bestille den. Ellers så er jo "Taushetens konsekvenser" en vakker og sart roman som kan anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokens folk er ein god og interessant roman. Handlinga følgjer ei eksisterande jødisk bønebok frå mellomalderen fram til nåtida. Vi får spennande, dramatiske glimt frå ulike historiske epoker. Elles fins det ein tråd om denne boka her inne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oi, det ser ut til at jeg kan la meg friste i år også... Men det er mye jeg ikke skal ha. I år skal jeg kose meg med kataogen og gå i butikken og kikke først og ikke forhåndsbestille noe. I katalogen ser alle bøkene like store ut. Sist endte jeg opp med både en stor billedbok om Amerika og en bitteliten bok om norrøn mytologi...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Går heller på Fretex/bruktbokhandler, der er det mammutsalg hele året! ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hehe. Jeg bruker å gå dit - også! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte Anna Gavaldas Saman er ein mindre aleine og Lykka er ein sjeldan fugl. Pluss Hvor er Hemulen (Mummitrollet) til prinsessa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har faktisk forhåndsbestilt endel jeg. Var en god del dokumentarbøker som jeg har siklet på en stund som var satt ned nå, så da passet jeg på. Men lista mi ser sånn ut: Ondskap, de henrettede i norge 1815-1976, Doktor Mengele: Liv og forbrytelse , Spor etter Jesus, funn, fakta og falsknerier Det norrøne samfunnet Islamisten, Jesusmysteriene De dødes kjern Kontrakt med gud Tutankhamon 365 middager i en gryte Fisk Katteblikk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har bestilt Min Kamp 1 og 2, så får jeg endelig lest Knausgård å se om det er noe for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For å være ærlig var det ikke mye som fristet til de prisene der. Eneste må være de 2 bøkene om Whisky. Prisen på norske bøker må absolutt ned for å få opp salget her hjemme!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg syns også det var dyrt. Sjekka et par bøker for moroskyld på Bokklubben.no, og det er mye å spare på å heller kjøpe der. I tillegg er det portofritt. Sjekkt bl.a "Opp Oridongo" som selges for 139 på Mammut og for 50 kroner på Bokklubben. Samme med "Lykka er ei sjelden fugl" som Mammut skal ha 149 for, og Bokklubben 50 kroner. "Bisettelsen" går for 99 på Mammut og 79 på Bokklubben. Så bare på de 3 bøkene er det 208 kroner spart!

Det er sikkert mange gode tilbud på Mammutsalget også, men det lønner seg i hvert fall å sjekke på nett først.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Du har så rett. Kjøpte flere bøker hos Notabene i høst som på Mamutten ligger 50-60 % over i pris. Kjøpte meg klokkemakeren av Nygårdshaug til 49,- Den går på Mamuttsalget til 129,- Her gjelder det å følge med!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror det er snakke om at Notabene er ganske flinke til å kjøre gode tilbudskampanjer. Jeg har også funnet meg mange gode bøker til rundt 50,- hos min lokale Notabene. Men jeg har ikke sett tilsvarende hos noen andre bokhandlere, hverken på pris eller utvalg av tilbudene. Utvalget ellers hos Notabene er ikke så grådig imponerende, men de tilbudene er bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også funnet bøker til kr.25,- hos enkelte, og nå nylig fant jeg flere barnebøker til bare kr.10,- pr. stk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja , tror ikke Mammutsalget er det smarteste når det gjelder priser. Hvis men leter litt rundt på nettet , finner man billigere bøker andre steder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er så enig med deg, bøker er dyrt i Norge, ikke engang mammutsalget er spesielt billig lenger. På bokrea, det svenske motstykket til mammutsalget, gir de nesten bort bøker gratis. Det er når det er bokrea jeg hamstrer bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har allerede bestilt...tralalala! Det ble Livets Kruseduller av Øistein Kristiansen (barnas favoritt her i huset, bok om månen og litt småplukk til bursdagsgaver og julegaver).

OG, til meg selv: Marianne Behns krystallbok :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig usikker på hva jeg skal kjøpe, det blir nok noen bøker kjenner jeg meg rett, men jeg synes mammutbøkene bare blir dyrere og dyrere, så sånn sett føles det ikke like mye ut som salg slik det gjorde før, men bokprisen blir jo høyere etter hvordan markedet er, hvor mye gevinster og lønn utvikler seg.

Tipper jeg kommer til å kjøpe Pixley Mapongo, siden jeg leser Charlotte Isabel Hansen nå om dagen, før filmen kommer ut i februar, ellers blir det kanskje Ildens Øye av Jorun Thørring.

Det blir helt sikkert noen flere også, men foreløpig må jeg tenke litt på det. Jeg kommer nok til å kjøpe bøkene på bokhandelen og ikke på nett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja skal vi se hva som fristet... ..jo... 1.Nick Cave...Bunny Monroes død 2.Tore Renberg...Pixley Mapogo 3.Hitomi Kanehara...Slanger og piercing

Vanskelig å anbefale for andre..da jeg selv skal i gang, men tror jeg har gjort et bra valg.

Joda Ebba...det er noen pocket der og ;D Lykke til

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen som vet om pocketbøker er med på mammutsalget?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det tror jeg ikke - jeg har iallfall andri sett pocket der. Jeg hamstrer pocket på loppemarked.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal ihvertfall sikre meg "Jenny" av Sigrid Undset, "David Golder" av Irène Némirovsky og "Regnbuen" av D.H. Lawrence. Det var også en del faktabøker som fristet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så forresten nå at Katteblikk står på mammutlisten og den har jeg ønsket meg lenge :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men det er jo flere en haugenbok som har mammutsalg da. Det virker ikke som det er mange bøkene, men har funnet ut det at når man går i bokhandelen selv så er det gjerne maaaaange tittler, så er ikke sikkert det er alt som vises på nettet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mammut er ALLTID mer gøy i butikkene enn på nett!

Titlene nummerert opp til åttehundreogettellerannet er felles for alle som deltar i salget, og titler som er nummerert over dette er det de forskjellige kjedene som har i tillegg.

Det som er virkelig spennende, er jo alt det som de lokale bokhandlerne (meg selv inkludert) enten kjøper inn selv eller finner fra eget lager. Ofte er det her skattene ligger gjemt ;)

Jeg er ganske sikker på at en "skattejakt" i butikkene vil lønne seg disse ukene!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som Linn Charlotte sier så er vel det offisielle utvalget likt hos alle, hvis jeg også har tenkt riktig her. Det som er på salg er på salg, uansett kjede.
Men jeg kan gjerne forandre linken i hovedinnlegget og linke direkte til den offisielle, uavhengige mammutkatalogen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis jeg har forstått det rett så er det offisielle utvalget likt hos alle, men hver butikk/kjede kan også legge til litt av eget lager... derfor kan man finne mye mer når man går i butikken

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, du har forstått rett. Alle butikkene har i utgangspunktet det samme utvalget, men legger til en del fra eget lager. Bøker fra eget lager er tydelig markert i katalogen og får som regel høye nummer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var ikke så mye ved første øyekast, men satser på å besøke bokhandelen under mammutsalget og da bruker bøker å friste mye mer :) Men fant likevel et par titler nå også da :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tatiana WesserlingPiippokattamarithcHarald KTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  Frøysaa