Da foreslår jeg at du ikke leser Panserhjerte. Jeg har lest alle han har gitt ut og synes de blir grusommere med årene. Det første kapittelet av PH var tungt å komme gjennom for en som også har et litt sart sinn.

Krim og spenning er underholdende, men når tortur blir en del av det er jeg ikke så begeistret. Kommer til å fortsette å lese om Harry Hole, for jeg har blitt glad den loslitte og forfyllede detektiven, men håper Nesbø snur om litt og blir litt mer kreativ på spenningsfronten fremfor å overgå seg selv i grusomheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Liker litt grusomheter jeg-så lenge de befinner seg mellom to permer! Må bare beundre Nesbø for all kreativiteten han legger for dagen ved å finne nye måter å begå bestialske handlinger på. Nesbø er nok en av mine krimfavoritter-ingen tvil om det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye