Interessant fenomen det der! s Synes faktisk det er artig, men dog så irriterende. HAr jeg først funnet en "god" forfatter, så blir jeg kjempeglad når jeg finner en ny bok av denne....men fy så irriterende når jeg kommer hjem og skal lese den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ser at du har lest "Dødens agenter" av Antony Corbett (Karl Borgin).Var den bra? Har lest de første, men kommer ikke videre. Får ikke tak i den,vil du selge den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, god bok!...Er så egoistisk at jeg ikke selger den enda. " en av mine venner". Om du forstår. Sånn hadde jeg det med Djevelens favoritt, Dick Francis, for mange år siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardKirsten LundNils PharosomniferumAnette SBerit RAnniken LritaolineAud- HelenVigdisHanne Kvernmo RyeDemeterHarald KKjell F TislevollHilde Merete GjessingGodemineEvaBjørn SturødHilde H HelsethPirelliLars Johann MiljeelmeRaymonLars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig TIvar SandMettekntschjrldLinda NyrudTonje SivertsenBenedicteJan Arne NygaardGrete Aastorp