Finner det underlig, men denne boka utgitt i -87, er den samme som også heter Laviolette og de døde syklistene, utgitt i - 89. Noen som har vært borti lignende?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Mamista og Gullbyen av Len Deighton tror jeg også er samme bok.For tiden er jeg ikke i nærheten av mine bøker så jeg får ikke sjekket. Jeg har begge vet jeg. Ellers har jeg 10stk. pocket av Ed Mc Bain som har andre titler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant fenomen det der! s Synes faktisk det er artig, men dog så irriterende. HAr jeg først funnet en "god" forfatter, så blir jeg kjempeglad når jeg finner en ny bok av denne....men fy så irriterende når jeg kommer hjem og skal lese den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser at du har lest "Dødens agenter" av Antony Corbett (Karl Borgin).Var den bra? Har lest de første, men kommer ikke videre. Får ikke tak i den,vil du selge den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, god bok!...Er så egoistisk at jeg ikke selger den enda. " en av mine venner". Om du forstår. Sånn hadde jeg det med Djevelens favoritt, Dick Francis, for mange år siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja,har sett lignende noen ganger."En for dusør" av Janet Evanovich innb.-95 kom heftet i 96 med tittel "En hund etter penger" .Sara Paretsky kom med innb. "Intet glemt" i98 ,senere kom den heftet "Ingen røyk uten ild". Skal se om jeg hoster opp flere etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone Sundland