Jeg tror det er på tide at fansen uttaler seg. Jeg ser mange superlativer i omtalene her, men ikke så mye om bokas faktiske innhold. Kom igjen folkens, hva er det som løfter De grunnleggende bestanddeler opp fra å bare være morsom/provoserende/skarp til å bli en klassiker?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvis den er en klassiker så er det i kraft av sine mange hestekrefter, sitt dreiemoment, selve sin snerrende rå motorkraft. Her er det lite finesse og lite dybde, men derimot mye rendyrket hat. Hat mot det livet som ikke var slik man forestillte seg det ville være. Hat mot alt det hyklerske man er nødt til å forholde seg til. Og ikke minst hat mot livet selv, dets forgjengelighet og endeløse meningsløshet. Michel H. er en av de store misantropene i litteraturen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig! Frykter selv å være på viddene.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.