Dette er en av mine favoritt bøker, den sugde meg fast fra side en.... Leste den til langt på natt, elsker alt ved den... Det spes er jo at mye av det er jo sant og har skjedd, har sett dokumentaren på cnn og Gregory David, det var fantastisk..

Tviler på filmen Shantaram kan måle seg med boken, men med Jonny Depp så må man jo se den.

Håper du tok den frem igjen og leste hele, elsker den boken.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det tok sin tid, men jeg tok boka fram igjen. Jo lenger ut i boka jeg kom, jo mer fascinert ble jeg og endte opp med å gi den terningkast 5. :-)))

Kommer også til å ville se filmen :-))

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har også tatt frem boka igjen og leser den nå.. er på del to bare da.. men føler jeg koser meg med hver side jeg leser.. så gleder meg til å lese hva som skjer med han lin tilslutt.. spennende..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee