Jeg har fulgt Ketil Bjørnstads forfatterskap gjennom snart 30 år, og har også vært på flere konserter med ham for drøyt 20 år siden. Han er temmelig underkjent i Norge, og jeg synes det er pussig at bøkene hans ikke får mer oppmerksomhet enn de gjør. For han skriver dypt og inderlig om kjærligheten, kunsten og livet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, faktisk...virkelig enig med deg Rose-Marie, (vi har visst mye lik smak på litteratur), har akkurat tenkt på det samme...han er underkjent...det er så estetisk riktig det han presterer. En nytelse å lese, eller lytte til. (Og jeg måtte jo ut og kjøpe litt "ny" Debussy og Chopin, he,he...fant også frem noe noter av de samme jeg har prøvd å spille en gang i tiden. Fint med slik "revival" (Leste Oda i 1983 tror jeg...)..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelHarald KBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk OttersenGladleserSigrid NygaardIngeborg GConnielittymseAnine