Nettopp ferdig med denne...du verden..overraskende bra. Det eneste jeg har lest før er Oda..og jeg husker jeg likte den også. Skal fortsette med de to neste i trilogien. Hadde lydboken så der fikk jeg flott musikk i tillegg. Bjørnstad er jo faktisk en stor kunstner også når det gjelder litteratur: elegant, poetisk og vakkert. Høydepunktet for meg (fordi jeg liker klassisk musikk kanskje) var "seansen" mot slutten med Chopins sørgemarsj ..fantastisk sensuelt og eggende godt skildret. (Har faktisk gitt denne terningkast 5)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har fulgt Ketil Bjørnstads forfatterskap gjennom snart 30 år, og har også vært på flere konserter med ham for drøyt 20 år siden. Han er temmelig underkjent i Norge, og jeg synes det er pussig at bøkene hans ikke får mer oppmerksomhet enn de gjør. For han skriver dypt og inderlig om kjærligheten, kunsten og livet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja, faktisk...virkelig enig med deg Rose-Marie, (vi har visst mye lik smak på litteratur), har akkurat tenkt på det samme...han er underkjent...det er så estetisk riktig det han presterer. En nytelse å lese, eller lytte til. (Og jeg måtte jo ut og kjøpe litt "ny" Debussy og Chopin, he,he...fant også frem noe noter av de samme jeg har prøvd å spille en gang i tiden. Fint med slik "revival" (Leste Oda i 1983 tror jeg...)..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine Sevilhaug