Har ikke lest Boktyven, men ble veldig nysgjerrig på hvordan den kan endre noens syn på Nazi-Tyskland. Lyst til å utdype?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Den endrer ikke synet på selve nazismen... Den bare viser en helt normal tysk familie som blir kastet inn i en helt ny hverdag når hitler kommer til makten. Først tror de, som alle andre, at han er en helt, men senere prøver de å distansiere seg fra det hele. De vet ikke egentlig hva som foregår ute i verden, men føler på seg at noe er som det ikke burde være. Det hele tar en uventet vending da jenta (hovedpersonen) blir kjent med en jøde som de gjemmer i huset sitt. Boka gav bare litt mer perspektiv på ting... Tyskere var ikke nødvendigvis slemme - nazister var.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar som ga meg lyst til å lese boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline ErtnæsHildaTor Arne Dahl