Jeg har nevnt det før, og jeg gjentar det mer enn gjerne, med fare for å være panegyrisk, at jeg synes Piercy skriver herlig. Så tett på at menneskene hun skriver om og livene deres materaliserer seg med samme kraft som et minne som hentes frem og spoles over netthinnen.

Jeg kan òg legge til at temaene hennes er spennende. Feminisme finnes nok, men samtidig veldig mye mer, menneskers vilkår i verden, og med det mener jeg bare at det faktisk ikke er så mye vi kan gjøre med de kortene vi har fått, og hva gjør vi dersom disse kortene til overmål er dårlige? For bordet, i form av verden, fanger.

"Vida" er, som det meste jeg har lest av Piercy, en framifrå bok jeg ikke nøler med å anbefale.

Og Ellen, jeg både tror og håper du hadde funnet bøkene hennes leseverdige også i dag.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, nå ga du meg et godt puff til å ta dem frem igjen! Men de konkurrerer med mange jeg har liggende på vent:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKarin BergThomas Heie H.Harald KIngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKirsten LundKaramasov11PiippokattaAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsenTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30Lillevi