Skjønner det, og husker godt da jeg gikk på videregående og ble tvunget til å lese Markens Grøde av K. Hamsun. Min oppfatning var at det måtte være verdens kjedeligste bok. En bok om ingenting. Det var et mirakel at jeg i det hele tatt kom meg til siste side og da var jeg enormt letta over at jeg endelig var ferdig med den, men grudde meg til å skrive den kjedelige oppgaven etterpå. Hvis jeg leser den boka nå som jeg er litt eldre, og lest flere romaner (enn bare krim:), så kanskje jeg kommer til å like den bedre. Hvem vet? Av og til er man ikke moden eller interessert nok i en bok, men kanskje få gleden av den når man er eldre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, slik er det bare...jeg glemmer aldri da jeg fikk utlevert The Pilgrim's Progress som 14-15 åring i engelskundervisningen, skulle være min valgte ekstrabok, forstod ikke mye av den allegorien må jeg innrømme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, derfor er det spennende å ta fatt på slike bøker når man er eldre og kanskje skjønne litt bedre da. Det er også litt å bli tvunget til å lese en bok, også. Det blir ikke det samme som å velge en selv:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk Ottersen