Tro meg eg var letta då slutten kom her:D Følte meg skikkelig herja med når eg endelig var ferdig med boka:) Første gongen tanken på eit bokbål har vore fristande.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes nå det var trist jeg da. Eller kanskje trist ikke er helt dekkende, men det føltes ikke som noe lettelse ihvertfall.
Forøvrig ble jeg slått flere ganger av humoren i boka. Det var en fortvilet, absurd, kullsvart og forvridd sans for humor. Men jeg tok meg i å humre flere ganger. Det kan kanskje beskrives som Woody Allen humor i absint psykose?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

:) Vel det kan hende. Personlig tror eg at min sinnstemnig på den tida rett og slett gjorde boka, om mulig, dystrere og gråere enn den allereie var. Kansje visst eg les den no så ville eg vere i stand til å sjå komikken. Kansje;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannTorill RevheimReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtHarald KChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima Montgomeryrubbel