Og nå leser jeg den på nytt, hurra!
Jeg skal skrive semesteroppgave om den i forbindelse med at jeg tar et fordypningsfag i ALIT som heter "Fantastiske trekk i nordisk litteratur fra romantikken til i dag". Kjempeinteressant fag, og det gir jo meg en gyllen mulighet til en gjenlesning.
Det skal også bli spennende å lese den med litt "andre øyne" nå som jeg leser den med tanke på oppgaveskriving i bakhodet.

Leste prologen nettopp, og rågleder meg til resten! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg prøvde meg på denne nå etter å ha lest så mye bra om den og gått og sett på den lenge. I første omgang var det forsiden som fenget meg, syntes den var så fin. Derfor var det en stor skuffelse at jeg ennå på side 170 ikke synes å ha kommet noe særlig inn i handlingen. Det fenger meg ikke noe særlig. Derfor har jeg avbrutt den, enda det er noe jeg vanligvis ikke gjør. Kanskje jeg fortsetter etterhvert, for jeg har en mistanke om at det hele går i stå fordi jeg ikke har tid til å sette meg ordentlig ned med den uten mange avbrudd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, den har jeg hatt lyst på lenge!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. Martol