Jeg går med tanker om å lese den på nytt... Når det er så lenge siden en bok ble lest, kan det være nyttig å friske opp opplevelsen...

Hvilken bok ble du skuffet over?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Kanskje hun mener En egen musikk? Det er den eneste boken jeg har lest av Vikram Seth, og jeg husker den gjorde et voldsomt inntrykk den gangen. Satt lenge og dvelte ved setninger og syntes den var fantastisk. Nå er det lenge siden jeg leste den, så jeg husker ikke hva den handler om - men stemningen sitter på en måte i når jeg ser den i hylla. Kanskje jeg får lese den igjen snart? :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lenge siden jeg leste "En egen musikk" også. Husker at jeg syntes den var veldig mye annerledes enn "En passende ung mann". Men kan ikke huske at jeg syntes at den var direkte dårlig. Ja, det er mange bøker jeg ofte føler at jeg bør "friske opp" litt, og lese på nytt igjen etter mange år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det var An equal music. Jeg fikk faktisk ingenting utav den. Det er en av svært få bøker jeg tror jeg har kvittet meg med, enda jeg hadde fått den signert, men etter at jeg leste kommentarene deres angrer jeg litt. Kanskje var det de skuffete forventningene etter den forrige boka som jeg likte så godt som fikk meg til å gjøre det?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så synd hvis du har kvittet deg med den boka da!

Nå måtte jeg finne fram boka 'En egen musikk', for å friske opp innholdet. Det skal noe til å komme med en etterfølgende bok som til de grader kan leve opp til 'En passende ung mann'. Men annerledesheten i 'En egen musikk' får forfatteren til å virke allsidig og mangfoldig, etter min mening. Tenk å skrive to så forskjellige bøker!
Helt klart er 'En passende ung mann' favoritten min blant Vikram Seth's bøker, men jeg har enda ikke lest 'To liv', så da gjenstår det å se...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Allsidig har du rett i! Jeg har hørt at Golden Gate, hans roman på vers, skal være svært god også, og det er jo noe helt annet igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har jeg faktisk ikke hørt om. Har den kommet på norsk, tro?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet ikke. Den må være sinnsykt vanskelig å oversette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser nå at det er bare to bokelskere her som har den boka. Da jeg søkte på bibliotekene, fikk jeg ingen treff på den tittelen med Vikram Seth som forfatter. Men etter hva jeg kan se, er boka fra 2002, og da burde den finnes på et eller annet bibliotek... Kunne være artig å se hvordan den er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det kan jeg godt tenke meg. Skal se om det går an å få tak i den på engelsk. - For den finnes vel på engelsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min utgave er fra 1986. Det virker som om både den og den fra 2002 står på hylla hos Deichmanske ihvertfall. (På engelsk altså, men den virker ikke så veldig vanskelig å lese.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB