Allsidig har du rett i! Jeg har hørt at Golden Gate, hans roman på vers, skal være svært god også, og det er jo noe helt annet igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Den har jeg faktisk ikke hørt om. Har den kommet på norsk, tro?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet ikke. Den må være sinnsykt vanskelig å oversette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser nå at det er bare to bokelskere her som har den boka. Da jeg søkte på bibliotekene, fikk jeg ingen treff på den tittelen med Vikram Seth som forfatter. Men etter hva jeg kan se, er boka fra 2002, og da burde den finnes på et eller annet bibliotek... Kunne være artig å se hvordan den er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det kan jeg godt tenke meg. Skal se om det går an å få tak i den på engelsk. - For den finnes vel på engelsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min utgave er fra 1986. Det virker som om både den og den fra 2002 står på hylla hos Deichmanske ihvertfall. (På engelsk altså, men den virker ikke så veldig vanskelig å lese.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete Aastorp