Garmann - bøkene til Stian Hole, samt Kumatpakkene, Myggsprayen og de andre bøkene om Reven og grisungen (Rørvik)synes jeg passer veldig godt til de aller minste. I tillegg er det mange eventyr som fenger. Til 3. - 4. klasse vil jeg anbefale Mio min Mio av Astrid Lindgren. Og som Norah skriver: Heksene, Mathilda, Georgs magiske medisin og SVK treffer godt 3. -4. klassinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tusen takk for tips! De bøkene av Rørvik, blir de for de aller minste syns du? Jeg har ikke studert de så nøye, jeg har bladd igjennom et par i farta nare.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns at Rørvik sine bøker passer godt for elever lengre oppe i klassene også. Har lest alle utgitte bøkene om Reven og grisungen for 4.trinn i høst, og de elsker bøkene. Det er mye ironi og litt voksne tanker skrevet på en barnslig måte som ikke alltid de aller minste får med seg. Bøkene er super-vittige!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De passer i allefall veldig godt for 1. og 2. klasse, synes jeg. De er morsomme og fenger de aller fleste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnBård StøreAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNsomniferumBjørn Sturød