Sånn var det jeg også følte det etter ca 170 sider. Jeg tok den opp igjen noen måneder senere og ble positivt overrasket.

Kan det ha noe å gjøre med at boka jeg leste like før jeg tok den opp igjen, likte jeg ikke i det hele tatt. Jeg er ikke sikker. Det er vel noe med dette å være i det riktige stemningsleie for boka en skal til å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det kan nok være riktig. Leste også en heller dårlig bok før Shantaram, mens boka etter Shantaram var lettlest og god. Tar den nok fram igjen, men har flere andre på vent før den tid. Er i best lesemodus på sommer n har jeg funnet ut, så det er mulig den åpnes igjen da:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimPiippokattaBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  Skage