Denne boka likte jeg i begynnelsen, men jeg gikk lei den og la den fra meg. Jeg fikk flere oppfordringer om å fortsette å lese den og etter noen måneder gjorde jeg det og ble veldig positivt overrasket. Jeg leste nesten hele natt til i dag og nå akter jeg å fortsette lesingen i kveld.

Det er ikke vanskelig å leve seg inn i alt hva forfatteren forteller. Han beskriver omgivelser og personer så bra at en fort kjenner den rette stemningen. - Og det å lese denne boka nattestid, ja det er nesten som å være i en levende drøm. :-)))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg klarte 300 sider med bjørner og rariteter, men da ble den lagt bort for godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du egentlig ikke likte å lese boka, synes jeg det er innmari godt gjort av deg å ha lest så mye som 300 sider.

Hvis ei bok kjeder meg, leser jeg 150 - 200 sider for å se om handlingen tar seg opp. Har den ikke det til da, avbryter jeg lesingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klarte snaue 200. Mulig jeg plukker den opp igjen, men det frister ikke akkurat nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sånn var det jeg også følte det etter ca 170 sider. Jeg tok den opp igjen noen måneder senere og ble positivt overrasket.

Kan det ha noe å gjøre med at boka jeg leste like før jeg tok den opp igjen, likte jeg ikke i det hele tatt. Jeg er ikke sikker. Det er vel noe med dette å være i det riktige stemningsleie for boka en skal til å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan nok være riktig. Leste også en heller dårlig bok før Shantaram, mens boka etter Shantaram var lettlest og god. Tar den nok fram igjen, men har flere andre på vent før den tid. Er i best lesemodus på sommer n har jeg funnet ut, så det er mulig den åpnes igjen da:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten Jensen