Breaking Down er vel en av de bøkene jeg har lest flest ganger, også. Og jeg er snart 30... Jeg kjenner meg veldig igjen i det Bella forteller om i begynnelsen. Hun mistrives med forlovelsesringen, fordi hun ikke vil bli sett på som en "sånn" type jente. Jeg var også noen runder der. Jeg syns Bella som karakter har utviklet seg til å ha mer selvtillit i den siste boken. I den første er hun mer usikker og vesentlig mer sutrende. I Breaking Dawn er hun trygg på forholdet mellom seg og Edward, og det fjerner sikkert noe av spenningen, men tryggheten der legger et stabilt teppe under de nye problemene som oppstår.

Nå skiller Breaking Dawn seg skikkelig ut. Tipper Meyer spiller på egen erfaring, da hun og fikk barn veldig tidlig. "Krigen" de skal utkjempe blir en mental strid denne gangen. Og Bella, som alltid før har gjemt seg bak Edward og Dr.Cullen, blir nå den ledende i beskyttelsen av egen familie.

Syns forøvrig også transformasjonen til vampyr virker gjennomtenkt. Likte den delen veldig godt.

Hvis en bok ikke gir deg noen ting, så slutt og lese den og les noe annet. Det er ikke vits i å irritere seg over det, når det finnes så mange andre titler her i verden som venter på å bli lest. Men jeg vet at det er mange her inne som elsker Twilight-sagaen, og som lar seg forføre av 1900talls gentlemann Edward, og som kjenner seg igjen i den grå, klumsete og usikre Bella.

Mennesker er rare dyr. Vi trenger forskjellige ting til forskjellig tid. Kanskje det ikke var meningen at du skulle lese denne tittelen akkurat nå?

Jeg leser både Murakami og Shakespeare. Men jeg må innrømme at når jeg er sliten eller deppa, så er det deilig å trøstelese Ringenes Herre, Harry Potter eller Twilight omigjen. Det føles nesten ut som å komme hjem.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Bøker er til for å ta deg med til nye verdener <3 Det finnes flere måter å lese bøker på. Nei, twilightsagaen er kanskje ikke fire av verdens mest intellektuelle bøker, men de er fantastiske som virklighetsflukt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker det du sier i siste avsnitt, om å komme hjem. Vet akkurat hva du mener - Ringenes Herre er min "komme hjem-bok", den har jeg lest mange ganger. Twilight-serien er imidlertid ikke det - men det er ikke så viktig. Det som teller er at boken fungerer for deg, ikke sant!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

takk :) Det var omtrent det jeg ville frem til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken