Så bra at det fremdeles er "liv laga" for slike gamle butikker da! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Det ligger en gammel isenkram i nærheten av Fetsund som heter Svartdal bruk. Den er vært ett besøk:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

:) mer snikreklame...? ;)

Joa, skal huske på det hvis jeg er i nærheten av Fetsund en gang (og Bakklandet). :) Da finnes det altså noen gamle isenkram-butikker fremdeles. De er ikke helt utdatert ennå, da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Butikken ligger i bakvendtland - Enebakkneset!? (der ingen skulle tru at nokon kunne bu) bokelskere er derfor ett perfekt sted for hjelp til (snik)reklame:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aha, utenfor Ytre Enebakk...? På andre sida av Øyeren? :) Der har jeg kjørt forbi noen ganger for mange år siden. Jeg kjente noen som bodde der borte i noen år. Men det var den gang det, og ikke nå. Håper det er liv laga med den gamle isenkram-butikken fremdeles (og i mange år til)? (Du jobber der kanskje? ;p)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

:)På andre siden av Øyeren for Ytre E ja. Nei, jobber ikke der - har bare vært innom der ett par ganger. Nesten som å gå på farmors gamle loft!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan tenke meg det, ja. Sikkert sjarmerende! (Jeg elsket å gå på loftet til farmor og farfar for å finne lesestoff en gang i tida. De samlet på noen blader som het "Magasinet for alle". Der var det alltid noen noveller som var interessante, noen litt "våvede" også ;).)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Det beste" var det her. For ikke å snakke om alle gamle bøker som lå å slang i pappesker og gikk på dynga når de var død. Det var lenge før leselysten tok til igjen so I diden t care..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det sto da mye rart (og litt interessant også?) i "Det Beste"? Men slike gamle loft som hos våre gamle besteforeldre, finnes det slike loft nå lenger?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, bladde faktisk i de bladene. Ser de fortsatt er i salg. Neppe, lite spennende på mitt loft ihvertfall:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

JBBjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil Stangeland