Skjønner ikke at den der var nødvendig!!!!

Selvfølgelig kan du ikke noe for at du synes denne tråden er BRØWLP men du er da vitterlig ikke forpliktet til å skrive alt du mener. Av og til er det faktisk bedre å la være å skrive noe i det hele tatt (og selvsagt skulle også jeg holdt fingrene borte fra tastaturet akkurat nå men.... )
ditt innlegg er ikke det første innlegget jeg har lest i dag som er unødvendig slemt. Diskusjon er flott med la oss være litt dannede da ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Vær overbærende med meg og ta det heller som et bevis på hvor lett det er å misforstå noen over Internett. Nødvendig var det vel ikke å rape ut en BRØWLP, men ondsinnet? – nei. Det var mitt ønske at oppmerksomheten skulle vendes bort fra den uheldige utviklingen, prøve å overgå de ufine innleggene som allerede er postet, og si med ett ord hvor underlig det er å stå på sidelinjen og observere hvor fort folk blir sinna her på tråden.. Dette er da mildt sagt ikke en dannet diskusjon fra før.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge Serigstad