Nå begynner jeg å bli lei av hele diskusjonen her. Når ble det å stille spørsmål forbudt? I min verden er det forskjell på å stille spørsmål og å trekke konklusjoner!

Hva du velger å tolke inn i mine utsagn forteller mer om deg enn om meg. hvor tar du det fra at jeg har sagt at en som leser fem seks bøker om dagen lever et dårlig liv? Hvor har jeg sagt dette?

For øvrig må jeg få lov til å mene at å bruke hele døgnet kun på å lese, gjør at jeg ville ha stengt meg ute fra det virkelig livet mitt. Jeg har i perioder av mitt liv selv lest ekstremt mye, så for egen del vet hva jeg snakker om. Hvis det ikke er mulig å stille et slikt spørsmål uten å bli ansett som fordømmende overfor dem som velger dette for egen del, begynner dette å minne om sensur. Og hvis man ikke greier å lese at noen - denne gangen jeg - faktisk mener dette, ¨så har man et problem ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har overhodet ikke noe problem med å lese det du skriver, men det kan jo hende at den bokelskeren som leser 5-6 bøker om dagen synes innleggende dine er litt sårende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove