Ja, det beste er å ta den spanske litteraturen på spansk, ja, sjølv om eg ikkje alltid får med meg alt, men det er jo heller ikkje målet. Eg er for det meste sjølvlært i Cervantes' og García Lorcas språk, men har dei siste åra heva kompetansen gjennom vidareutdanning og fem studieturar à to veker til Spania og Den dominikanske republikken. I studiet har eg arbeidd ein del med borgarkrigen og overgangen til borgarleg demokrati. Es muy interesante. Og så er det ein fordel å kunne språket når ein underviser i det ... :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Bra å kunne spansk ! Men selv om jeg bor i Spania er det vanskelig å lære så mye spansk at det er lett å lese bøker på orginalspråket. Men så er jo jeg samfunnsviter..;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli Hagelund