Personlig liker jeg ikke å lese fra skjermer(nå skal det sies at jeg ikke har forsøkt meg på lesebrett), jeg går fort lei og sliter mer med å fokusere skikkelig. Enda verre om jeg er trøtt eller sliten.

På grunn av det, og fordi det er mye mer stas med en skikkelig bok i hendene vil e-bøker ha svært liten betydning for meg. Det var et onde det ene året jeg hadde lærebøker på internett, men det er jo også et gode fordi mange vil få glede av dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Et lesebrett er faktisk ikke noe mere slitsomt å lese på en en vanlig bok, og en lesebrettskjerm kan ikke sammenlignes med en pc eller mobiltelefonskjerm, da det er to forskjellige teknologier bak disse. Og jeg vil anbefale folk å få testet et lesebrett før dere bestemmer dere om dere liker det eller ikke :)

Men det er jo ikke helt det samme å lese på et lesebrett hvor du bare har å trykke på en knapp for å bla, kontra å bla i en bok.

Så til tross for at jeg elsker lesebrettet mitt, så kommer jeg ikke til å kvitte meg med papirbøkene, og kommer til å fortsette å kjøpe papirbøker, selv om at det kommer til å bli noen e bøker i tillegg. :)

Jeg har faktisk stor tro på at e bøker kommer til å leve side om side med vanlige bøker i mange år fremover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er vel noe å få testet ut på et eller annet tidspunkt, men det kommer aldri til å erstatte bøker for min del. Å ha en liten hylle hvor lesebrettet står, når det ikke er i bruk kan ikke sammenlignes med en bokhylle full i ervervede skatter. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli HagelundHarald Kmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil Stangeland