Det finnes selvsagt mange bøker jeg gjerne skulle ha lest som jeg ennå ikke har kommet meg gjennom, men det er noe som plager meg mer. Jeg har knapt lest noe av Dag Solstad - bare Gymnaslærer Pedersen - jeg synes jeg burde ha lest mer av ham - han anses jo av mange som Norges beste/viktigste forfatter. Dessuten er han så utrolig rar at jeg gjerne vil lese flere av bøkene hans.

Den andre er at jeg ennå ikke har lest De besatte av Dostojevskij - den eneste av hovedverkene jeg ikke har vært gjennom til tross for at jeg regner ham som en av mone tre favoritt-forfattere. Nå har jeg gitt meg og Fjodor et løfte om å lese den - riktignok var jeg litt pussa og Fjodor var død, men jeg synes likefullt jeg skal overholde det løftet - og det skal jeg - snart...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Tone: Jeg vil anbefale "Genanse og verdighet" av Solstad. -En ufattelig bra bok.

Når det gjelder tråden: Jeg har vært flau i mange år fordi jeg aldri fikk summet meg til å lese "The great Gatsby." Forrige helg gjorde jeg endelig noe med det, og for en fantastisk skatt den er. Har ikke helt bestemt meg for hvilken bok som skal ta over plassen etter den enda.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk for tipset - og joda, Genanse og verdighet er vel den boka jeg har plukket ut som mest aktuell - den legges i skal lese-bunken, og den er ikke liten;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim