Er også blant dem som "alltid" leser, men har hatt noen perioder der jeg har litt vanskelig for å konsentrere meg om den boka jeg "egentlig" ønsker å lese. Så av og til må jeg legge vekk en bok, - finne en annen (i annen sjanger) for deretter å hente boka fram igjen når hodet er på "riktig" sted...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

oppmerksomhet er viktig. men hvorfor ønsker du "egentlig" å lese en bok? hva er skulle, burde, måtte - sammenlignet med kunne og ville?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke burde, men ville!! Jeg leser mye, både fag og skjønnlitteratur (mye mer enn hva jeg har ført opp i mine bokhyller). Akkurat nå har jeg veldig lyst å lese "Ute av verden" av KOK, fordi jeg har lest alle "Min Kamp"-bøkene og da blir jeg veldig nysjerrig på det han skrev forut disse.

Men av en eller grunn så er det ikke riktig tidspunkt for det kjenner jeg. Kanskje fordi jeg har lest så mye KOK at han bør få "hvile" en stund, - kanskje fordi det blir så mye gjentakelser (Min Kamp-bøkene omtaler mye av de samme hendelsene som "Ute av verden" gjør, - men førstnevnte er med fiktive navn, - og kanskje er ikke alt sant, - hva vet jeg. Eller er kanskje årsaken at jeg for tiden har mye å tenke på av andre ting/jobb, - slik at hodet mitt trenger litt "hvile". Men lese MÅ jeg, - så da blir det ofte å "tilpasse" sjanger/bok etter mitt eget humør, stemning og forhold ellers. Hvorfor jeg MÅ lese? Fordi jeg trives med å lese, koser meg rett og slett, - det er min form for avkobling, slik stresser jeg "ned", - men da må jeg finne den "rette" boka:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Karen Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorHarald KTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKirsten LundKaramasov11PiippokattaAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsenTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus Ingebretsen