Jeg legger inn alt jeg har lest og ønsker å lese, uansett om jeg eier bøkene eller ikke. Hvis det er en bok som har gjort så dypt inntrykk på meg at jeg vil ta den fram eller vise den til andre kjøper jeg den sannsynligvis, hvis jeg ikke allerede eier den. Ellers syns jeg det er uproblematisk å huske hvilke sitater og kapitler som tilhører hvilken bok, uansett om boka står fysisk i hylla mi eller ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Du er heldig som tydeligvis har en god hukommelse. Jeg er avhengig av å markere avsnitt og sitater i bøkene mine, slik at jeg kan finne tilbake til dem når jeg trenger det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

NerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød