Wow! Nå ble jeg litt misunnelig, kjenner jeg. Heinlein er en av mine yndlingsforfattere! Skjønt jeg har lest på nettet et sted at Heinleins bøker er nesten mer verdt usignerte - han er visst fryktelig glad i å signere bøkene sine, har jeg skjønt. Men det må nok være i USA, tenker jeg... Jeg ville i hvert fall tatt godt vare på en signert Heinlein, ja!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nja.. Han var kjapp på pennen i starten av sin karriere, men på slutten var signaturer bare til blodgivere.. Å gi blod var en av R.A.H`s hjertesaker :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har helt rett. For øvrig tar jeg fullstendig feil! Det var ikke Heinlein jeg tenkte på, men Bradbury - min feil! Misunnelig er jeg okke som... ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBente