Då er vi enige om at Boktyven er bra saker!

Eg laug faktisk litt i forrige melding, då eg skreiv at Boktyven var sommarens høgdepunkt, for sjølv om den står høgt oppe, var det eit "litterært verk" som verkeleg trollband meg, og det var den grafiske romanserien Preacher!

Hehe, kan eg få lov å spørre kva for nokre bøker du har lese over fleire år? I mitt tilfelle gjelder dette stort sett diktsamlingar, sjølv om eg sleit kraftig, og i long tid, første gongen eg las "Divina Commedia" og "Don Quijote".

Enig, ulike sjangerar er essensielt når ein leser fleire bøker samstundes. =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Preacher er så gull som noe får blitt!

Jeg brukte i hvertfall over et år første gang jeg leste Don Quijote og Dekameronen, men det var jo mer fordi de egner seg i små doser enn at de var vanskelige da. Ulysses av Joyce har jeg derimot slitt med i flere år og er langt fra å være i mål enda.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

NorahEllen Lindheim SlettevoldOdd HebækAnniken RøilKaramasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie Uvaag