Boktyven er bare helt fantastisk! Helt enig med deg i at det går lang tid mellom de som sitter så godt. Jeg har noen bøker som varer i flere uker, andre i måneder og et par-tre som har vart i flere år. Noen, avhengig av sjanger eller hvor godt de fenger, varer jo bare en - eller noen få dager, for det er selvsagt hvor lang tid det tar å lese bøkene jeg snakker om. Liker å ha bøker fra flere sjangere gående samtidig, slik at jeg kan ta lesingen litt etter situasjon og form. Har vel 5-10 bøker gående til en hver tid.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Då er vi enige om at Boktyven er bra saker!

Eg laug faktisk litt i forrige melding, då eg skreiv at Boktyven var sommarens høgdepunkt, for sjølv om den står høgt oppe, var det eit "litterært verk" som verkeleg trollband meg, og det var den grafiske romanserien Preacher!

Hehe, kan eg få lov å spørre kva for nokre bøker du har lese over fleire år? I mitt tilfelle gjelder dette stort sett diktsamlingar, sjølv om eg sleit kraftig, og i long tid, første gongen eg las "Divina Commedia" og "Don Quijote".

Enig, ulike sjangerar er essensielt når ein leser fleire bøker samstundes. =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Preacher er så gull som noe får blitt!

Jeg brukte i hvertfall over et år første gang jeg leste Don Quijote og Dekameronen, men det var jo mer fordi de egner seg i små doser enn at de var vanskelige da. Ulysses av Joyce har jeg derimot slitt med i flere år og er langt fra å være i mål enda.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StørePer LundStian AxdalGunn DuaasHegeIrene KnudsenArne SjønnesenalpakkaJulie StensethJan-Olav SelforsAnne-Stine Ruud HusevågLeseaaseSigrid NygaardIngeborg GThomas Røst StenerudRoger MartinsenEgil StangelandBirgitte Veland LarsenCamillaBerit RTone SundlandConnieAndreas BoklesersveinJeanetteAre SkårTonesiljehusmorTherese SteinskogLinda NyrudLailalillianerHilde Merete Gjessing