Synes å merke at der er stemning for at jeg bør ta opp igjen boka og fortsette lesingen.

Jeg prøver meg på den igjen etter ferien. Litt stor, tung bok å dra med seg i ferie-bagasjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

beklager, det gikk litt fort i svingen her. Du har jo forlengst begrunnet hvorfor du la fra deg Shantaram.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det bør du absolutt. Har nå kommet til side 275 og er helt oppslukt. Er enig i at den er stor og tung og vanskelig å drasse på. Passer best hjemme i godstolen.

Lykke til når du tar fatt på den etter ferien. Hører gjerne fra deg da

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er jo på ferie man trenger lange bøker ;) Men har du ikke kommet deg videre, så gled deg til når tiden er riktig. Den lå noen måneder på vent hos meg, leste litt og litt, nå har jeg slukt 500 sider på noen få dager, er helt oppslukt, gråter og ler om hverandre! Fantastiske skildringer !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja Shantaram var fantastik lesning selv om den med fordel kunne vært kuttet ned noe. Spesielt noen partier (s 500-700) som var mer av typen røver/gangsterhistorier og som ikke ga meg like mye som resten. Men alt i alt vil den rangere som en av de bedre bøkene jeg har lest.
God lesning videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk:) Ble ferdig igår, grugledet meg til slutten, følte jeg hadde levd så lenge i Bombay at jeg ikke ville komme ut, men ville jo gjerne lese videre også! Jaja, kan jo glede meg til nye eventyr nå;)

Marit

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har mange felles bøker. Gleder meg til du skal ta fatt på "til musikken og elven" Spent på tilbakemelding da. Fantastiske bøker. Jeg har først i den senere tid oppdaget Kjetil Bjørnstads forfatterskap. Er for øvrig ferdig med Shantaram. En utrolig bok med fantastiske skildringer. Enig med deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen Børresen