Helt enig med deg. Jeg holdt igjen med vilje. I ettertid har jeg tatt meg i å tenke på personene og hva de gjør nå, selv om jeg jo vet at de er fiktive. Er glad for at jeg leste den, men er lei for at jeg ikke har til gode å lese den ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Som jeg skulle sagt det selv. En fantastisk bok hvor du tar deg selv i å tenke på personene i boken i lang tid etterpå. Satt nesten igjen med en tomhetsfølelse da jeg var ferdig med siste side. Anbefales på det sterkeste.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hørte den på lydbok, og det ble veldig spesielt siden de tre hovedpersonene hadde egne stemmer, og disse passet godt til teksten. Det verste er at det ikke er lenger siden enn at jeg kan huske en del av dette fra TV og radio. Vi er heldige som bor i Norge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da vil jeg komme med et boktips til dere, det er en varm og ekte bok fra Sør Carolina. Handler bl.a. om en sort husholderske fra Gullah kulturen som blir limet i en familie med problemer.
Boka heter "Sullivan Island" av Dorothea Benton Frank

Tror boka faller i smak når dere likte "Barnepiken" Har selv tilgode å lese den men det blir nok ikke lenge til

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for boktipset! Jeg elsker sørstatslitteratur, og gleder meg til å lese det du har anbefalt. Kos deg med boka, du også :0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLaila