Som ihuga Murakami-entusiast var denne boka litt skuffende, i hvert fall første delen på 150 sider. Rett og slett ganske kjedelig. Hovedpersonen befinner seg i «byen bak muren», som er en alternativ virkelighet der tiden har stoppet opp. Her jobber han på byens bibliotek - uten bøker, men med drømmer som han er ansatt for å lese.

I del 2, som er bokas lengste, er han tilbake i vår virkelighet og jeg koste meg med lesinga! Mange velkjente Murakami-elementer her, som katter, musikk, gjenferd…. Spesielt fornøyelig var beskrivelsene av arbeidet hans som biblioteksjef i den lille avsides fjellbygda, og samtalene hans med (den avdøde) eks-biblioteksjefen. I tredje del er han igjen tilbake i byen bak muren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

HeddaMIngunn SKirsten LundSynnøve H HoelHarald KVannflaskeBjørn SturødJane Foss Haugenandrea skogtrø egganTove Obrestad WøienEvaTor-Arne JensenFrode TangenKristine LouiseTheaLailaMorten MüllerThereseHilde H HelsethReadninggirl30SolveigKaren RamsvikGunillaBeathe SolbergLabbelineHeidiHeidi HoltanMetteRuneEli HagelundMarit HåverstadBertyVibekeLaila StenbrendenBerit B LieMonica  SkybakmoenLars MæhlumChristin SillibakkenStine SevilhaugMona Hagen