Hørtes fint med ut med bok og varm sjokoladedrikke passer perfekt til været. Ja det er noe med det med bibliotek at det gir lesepress, liker man det ikke så er nok bedre å kjøpe bøker. Har du prøvd tjenesten bookis, der selges jo en del brukt bøker? Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kva skil bookis frå Finn.no? Eg synes finn.no er veldig greitt for brukte bøker.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja jeg har prøvd Bookis, men siden jeg bor på landet og bruker postboksadresse så går det ikke. For det første så ble adressen noen ganger skrevet på pakken feil. Sendt til en person som aldri har kjøpt noe på Bookis. Nå blir boadressen påført uansett om postboksadressen min står oppført som den eneste adressen på min side der. Bussforbindelsene der hvor jeg bor er helt elendige og det tar meg en hel dag med ventepauser fra kl. 09:00 - 20:30. Alt gikk fint til å begynne med og jeg kunne hente pakker på 4 bussplasser fra Aksdal.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Skjønner komplisert saker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienTralteSissel ElisabethKari FredriksenTheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBerty