Denne helgen skal jeg få lest Salman Rushdie ny bok Kniv. Jeg gleder meg til å lese den. Tenker den er viktig bidrag for samfunnet vårt og ytringsfrihet som jeg setter veldig høyt. Så blir spennende hvordan han også har opplevd det hele og hans tanker rundt det.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en fin helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg skal om litt begynne på Røykteppe av Jørn Lier Horst & Thomas Enger. Den er den andre boken i serien om Alexander Blix. Sitter her og koser meg med varm sjokoladedrikk.

Ute er det gråvær og det har regnet (hehe kan se det i den lille vannputten på berget foran huset (værmeldingen min om vinteren, pluss/minus grader).

Ellers i dag har jeg surfet rundt og kikket på bøker. Får mye inspirasjon av dem som anmelder bøker her på Bokelskere. Bøker er ikke billige hvis man vil ha de innbundet, så her kommer sparekniven inn og kutter ned. På Adlibris har jeg en lang ønskeliste og målet mitt er å bestille 1 bok per måned, men så kommer tilbudssalg og roter det til. Hehe ønskelisten blir kanskje mindre, men så oppdager man andre bøker da. Siste maisalg fikk jeg med meg noen bøker fra Norli (ikke på salg hos andre) som etter salget som nå er gått opp i ordinær pris over 400 NOK.

Bruker ikke det lokale bibliotek, fordi de bøkene jeg ønsker å lese : Lang ønskeliste, må bestille fra andre bibliotek - det har jeg ikke tålmodighet til. Pluss at jeg har et lesepress på meg og det vil jeg unngå.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hørtes fint med ut med bok og varm sjokoladedrikke passer perfekt til været. Ja det er noe med det med bibliotek at det gir lesepress, liker man det ikke så er nok bedre å kjøpe bøker. Har du prøvd tjenesten bookis, der selges jo en del brukt bøker? Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kva skil bookis frå Finn.no? Eg synes finn.no er veldig greitt for brukte bøker.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja jeg har prøvd Bookis, men siden jeg bor på landet og bruker postboksadresse så går det ikke. For det første så ble adressen noen ganger skrevet på pakken feil. Sendt til en person som aldri har kjøpt noe på Bookis. Nå blir boadressen påført uansett om postboksadressen min står oppført som den eneste adressen på min side der. Bussforbindelsene der hvor jeg bor er helt elendige og det tar meg en hel dag med ventepauser fra kl. 09:00 - 20:30. Alt gikk fint til å begynne med og jeg kunne hente pakker på 4 bussplasser fra Aksdal.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Skjønner komplisert saker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har begynt på Uår av Knut Faldbakken. Litt pussig å lese denne mørke fremtidsvisjonen skrevet i 1980 nå 44 år senere - etter et år som stadig har satt nye varmerekorder over det meste av kloden, og apekatter som ramler ned fra trærne og dør av heteslag.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Fra avisutklipp fra - 20 juli 1945:

REKORDVARME

38 grader i Steinkjær, 32,2 i Trondheim & 30,2 i Bergen

I denne uken gikk det en varmebølge
over landet som har nådd rekordmessige
høyder. Man må 30 - 40 år tilbake i tiden
for å finne tilsvarende varme

Lest på FB, hvilken avis det gjelder sier ikke avisutklippet noe om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er utrolig trist å tenke på alt klima endringer har medført og kommer til å medføre, men det er viktig at kunsten tar opp dette slik at vi som kan gjør det kan vi kan. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

DressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienKirsten LundTralteSissel ElisabethKari FredriksenTheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBerty