Nå har jeg plukket ut Dragsug av Yrsa Sigurdardottir. Det er ikke alltid jeg er i lese modus og da blir det noe andre sysler f.eks strikking etter design kjøpt på Ravelry. Der har jeg tilgang til Designeren og gruppe, god plass til å spørre om råd. Trodde jeg visste alt om strikking før jeg ble medlem av Ravelry - o'boy tok jeg feil, har lært mange nyttige teknikker.

Har kjøp noen lydbøker på nett på mammutsalget. Er litt treg når det gjelder dette. Har jeg forstått det riktig at man kan kun høre lydbøker på mobilen. I så fall hva er det beste nettstedet å bli medlem. For mange år siden lånte jeg kassetter på biblioteket som jeg lyttet til mens jeg gjorde andre ting i førjulstid.

PS! Gratulerer med vel overstått kvinnedag

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Interersant det du skriver om her. Gratuler med vel overstått kvinnedagen :) Håper du hadde en fin helg og og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjenner meg igjen i din strikkeerfaring :)
Jeg er heller ikke så bevandret i lydbøker, men min erfaring er at blåtann er en fin ting, da bruker jeg mobilen, men lytter via DAB-radioen eller stereoanlegget i heimen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For tiden strikker jeg dobbelt strikk (rettside på begge sider & ingen langetråder på baksiden) sitteunderlag. Prøver å finne rette fargekombinasjon til et sjal jeg ønsker å strikke. Hater å strikke vanlig flerfarget strikk. Er elendig med å sette sammen farger (kalde farger, varme farger ser jeg syk ut i)

PS! Sjalet er strikket i mosaikk teknikk, dvs en farge om gangen frem & tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen