Denne helgen leser jeg hjertes bokhandel av Veronica Henry. Virker ganske grei så langt, får se hvordan den utvikler seg. Det virker delvis som en feelgood bok, men samtidig er menneske tema som opptas som er mer alvorlig enn romanse og vennskap. Men får se hvordan den utvikler seg. I tillegg har mange bok anbefalinger som jeg etter hvert vurdere å sjekke ut.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 22 svar.

Nå har jeg plukket ut Dragsug av Yrsa Sigurdardottir. Det er ikke alltid jeg er i lese modus og da blir det noe andre sysler f.eks strikking etter design kjøpt på Ravelry. Der har jeg tilgang til Designeren og gruppe, god plass til å spørre om råd. Trodde jeg visste alt om strikking før jeg ble medlem av Ravelry - o'boy tok jeg feil, har lært mange nyttige teknikker.

Har kjøp noen lydbøker på nett på mammutsalget. Er litt treg når det gjelder dette. Har jeg forstått det riktig at man kan kun høre lydbøker på mobilen. I så fall hva er det beste nettstedet å bli medlem. For mange år siden lånte jeg kassetter på biblioteket som jeg lyttet til mens jeg gjorde andre ting i førjulstid.

PS! Gratulerer med vel overstått kvinnedag

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Interersant det du skriver om her. Gratuler med vel overstått kvinnedagen :) Håper du hadde en fin helg og og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjenner meg igjen i din strikkeerfaring :)
Jeg er heller ikke så bevandret i lydbøker, men min erfaring er at blåtann er en fin ting, da bruker jeg mobilen, men lytter via DAB-radioen eller stereoanlegget i heimen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For tiden strikker jeg dobbelt strikk (rettside på begge sider & ingen langetråder på baksiden) sitteunderlag. Prøver å finne rette fargekombinasjon til et sjal jeg ønsker å strikke. Hater å strikke vanlig flerfarget strikk. Er elendig med å sette sammen farger (kalde farger, varme farger ser jeg syk ut i)

PS! Sjalet er strikket i mosaikk teknikk, dvs en farge om gangen frem & tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fortsetter med mitt langtidsprosjekt, nemlig å lese alle bøkene jeg har stående i hylla. Det er fortsatt over 250 igjen, men det var over 500 da jeg begynte, så det går da fremover.

Nå har jeg endt opp med Døden på asylet av Quentin Patrick (en slags blanding av Agatha Christie og John Dickson Carr, som ikke har tålt tidens tann) og Din stund på jorden av Vilhelm Moberg. Moberg skrev utrolig godt. Jeg ga denne boker terningkast 4 som 18-åring, nå heller jeg mer mot en 6'er.

På øret har jeg Når havet stilner av Jørn Lier Horst, en helt grei krim som gir meg bilder og minner fra lange sommerferier i Vestfolds skjærgård.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Langtidsprosjekt er greit å ha, da har en mål foran seg. Håper du hadde en fin helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ønsker å følge ditt eksempel, har vel i underkant av 400 uleste pr i dag. En bok på øret trenger jeg ved siden av, men utover det så lar jeg meg inspirere av deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lykke til! Det er vanskelig. Jeg låner stadig bøker på biblioteket, i papirform, som nettbøker og på lydfil. I tillegg kjøper jeg mange lydbøker. Ofte er disse anskaffelsene basert på omtale eller felleslesing her på forumet, men sakte og sikkert kommer jeg meg gjennom egen bokhylle. Det blir vanskeligere og vanskeligere å velge fra eget bibliotek, men heldigvis dukker det opp perler underveis :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg skjønner hva du mener, leste 110 bøker i fjor og bare 20 av dem var fra min egen samling.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå har jeg omsider fullført "Alt lyset vi ikke ser" og var klar til å fortsette på boken om Magnus Lagabøter og landsloven, men så hørte jeg av en venninne at hun gjenleste Cora Sandels bøker om Alberte, så nå fikk jeg akutt lyst til å gjøre det samme, - det er femti år siden sist!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Gjenlesning er fint. Håper du får et godt møte med Sandel og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei
Jeg er i dansk modus for tiden. Jeg har allerede lest Thomas Korsgaards første roman i en triologi (Hvis det skulle kommet et menneske forbi) og Kirsten Thorup sin roman "Erinding om kærlighet, som var to gode leseropplevelser.

Den helgen er jeg i gang med "Farskibet" av Glenn Bech som omtales som sterk litterær realisme, som et mesterverk. Så får vi se ha jeg tenker om denne da.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kult å lese mye fra et land, er stillen veldig lik til disse forfattere du har lest? Eller er det veldig ulikt? Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, der er en del likheter hos disse mht til tema og stil. Moderne litteratur med mye realisme, utgitt som romaner men med innslag av «selvbiografi»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forrige helg sleit jeg med en bok som jeg endte med å hoppe helt til siste del…fikk oppklaringen og gikk ikke glipp av noe! I desperasjon for jeg bort til bibben og lånte hals over hode Louis de Bernières: «Partisanens datter» Åh så lykkelig jeg har vært over det valget! Det er en så utrolig mye bedre bok som jeg har kost meg med denne uken, avslutter snart de resterende 20 sider.
Så har jeg lånt på BookBites: «Det som er mitt» av José Henrique Bortoluci. En debutant fra Brasil som har skrevet en slags roadmovie eller hva det nå heter igjen…er spent på denne.
Ha en herlig helg med aktiviteter både ute og inne iberegnet lesestund så klart!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Grei metode med å skipe noe om det blir for dårlig. Gøy med en god bok, håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser The Bee Sting av Paul Murray, skikkelig god!
Har lest tre bøker av Veronica Henry, og det blir kkke flere for min del. Synes jeg «oppdaget» en slags oppskrift som går igjen i bøkene, og synes de blir litt langdryge. Men kanskje er romantikk bare ikke min greie, for dette er mer romantikk enn det er «feel good» (i min bok)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Godt med en god bok. Ja det kan hende at Henry også har den type still, synes flere feel good forfattere som Riley og co har nøyaktig samme still og det er lett å gjennomskue. Men av og til føler jeg for noe lett og lese som ikke krever for mye ettertanke :) Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lite lesing på meg for tiden. Dyprød Hibiskus, av Chimamanda Ngozi Adichie, er fremdeles ikke ferdig lest. Riktig god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Adichie synes har skrevet en del godt, men avansert ofte og krever refleksjon. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser "Tre kamerater" av Erich M. Remarque. Såvidt begynt, og fikk med en gang følelsen av at dette er noe jeg liker.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Så gøy, har hørt mye bra om denne roman. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin  JensenKirsten LundRuneAvaHilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H Hoel