Hei
Jeg er i dansk modus for tiden. Jeg har allerede lest Thomas Korsgaards første roman i en triologi (Hvis det skulle kommet et menneske forbi) og Kirsten Thorup sin roman "Erinding om kærlighet, som var to gode leseropplevelser.

Den helgen er jeg i gang med "Farskibet" av Glenn Bech som omtales som sterk litterær realisme, som et mesterverk. Så får vi se ha jeg tenker om denne da.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kult å lese mye fra et land, er stillen veldig lik til disse forfattere du har lest? Eller er det veldig ulikt? Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, der er en del likheter hos disse mht til tema og stil. Moderne litteratur med mye realisme, utgitt som romaner men med innslag av «selvbiografi»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaBjørg L.Egil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeNorahTheacathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergNtotheaSynnøve H HoelIngrid Hilmer