Du har laget et inspirerende og fint opplegg, Piippokatta!
Jeg skal lese boken for annen gang og kom i tanker om den svenske litteraten Olof Lagerkrantz’ ord om kunsten å lese og skrive: «Første gang man leser, er det nesten uutholdelig spennende. Annen gang får man både spenningen og den tryggheten som kommer av at man vet hvorledes det går

Nå husker jeg ikke så mye av hvorledes det går, bortsett fra at jeg likte det svært godt. En bok med et eget driv og mange lag og aspekter. Denne gangen skal jeg gi meg god tid – og gleder meg til å utveksle synspunkter med dere underveis.
Artig at så mange har meldt seg på.

Lykke til, til oss!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

[ Slettet av bruker ]

Takk, nå gjenstår det å se hvordan deltagelsen blir i fortsettelsen. Jeg gleder meg i alle fall til å høre dine og de andres synspunkter.
Jeg ser også fram til å lese den igjen, jeg husker hvordan det går, men ikke veien dit. Så i likhet med deg vil jeg ta meg god tid og lese med større oppmerksomhet. Husker at det var flere relasjoner som krysser hverandre - tror jeg :)

Lykke til, til oss!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TorVariosaFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn S