Bill Gates' barn fikk mobiltelefoner når de var 14 år gamle, men jeg mener at såkalte smarttelefoner bør utsettes til en er 18 år gammel. Unnskyldningen for at barn har smarttelefoner eller nettbrett er at det er viktig for dem å lære teknologi i ung alder. Men hvis det er en gyldig grunn, bør teknologien endres slik at det ikke er behov for å begynne tidlig i det hele tatt. Teknologien bør være enkel nok til at det tar maksimalt ett år å lære med en smarttelefon eller nettbrett. Det er på tide å la barn være barn igjen. Jeg mener boken fortjener en 5-stjerners vurdering.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Klart at foreldre som sier til barna sine at du får en dumtelefon fram til du blir 14 år kan risikere å bli upopulære, men foreldre sin oppgave er ikke å vinne en popularitets konkurranse, men å ta gode avgjørelser som barnet vil takke en for i framtiden, selv om barnet ikke ser poenget akkurat nå.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo Larsen