Lesehøsten er veldig fint. Ja har rykter om fin været, mens jeg var borte i Hellas, der også var veldig fint vær. Jeg har lest tre bøker på ferie blant Ken Follett Aldri, en på tysk av Elizabeth Strout og Beatles av Lars Saabye Christensen. Ellers skal jeg lese tredje bok av Solvej Balle om utregning av romfang og har bestilt meg den gamle hesten Noviolet Bulawayo som jeg er veldig spent på. Hm ja breakfast at tiffanys eneste gangen jeg likte bedre filmen enn boken må jeg si. Gøy med quiz, håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Høres deilig ut med Hellas og Elizabeth Strout er virkelig god :-) Forresten ikke meningen å kuppe det å starte lesehelgtråden. Det var stille fra den fronten sist fredag. Så utpå fredagskvelden skrev jeg et start-innlegg og det var lenge siden sist. For noen år siden pleide jeg å starte lesehelgtråden over en lengre periode. Håper du fortsetter å starte lesehelgtråden og at det kan bli litt liv her :-)

The Outsider av S. King ble langdryg og litt for vidløftig for meg, men jeg leste den ferdig. Nå er jeg godt i gang med The Plot av Jean Hanff Korelitz. Hovedpersonen er en forfatter som ikke klarer å gjenoppta suksessen fra sin første romanutgivelse der han var "ung og lovende". Han får endene til å møtes ved å undervise litteratur til studenter som kanskje burde satset på annet enn forfatteryrket. Undervisningsjobben tenderer til å være noe meningsløst for hovedpersonen. Da muligheten til å plukke, rettere sagt stjele, et roman-plot fra en student byr seg klarer ikke hovedpersonen å dy seg. Hans nye roman fremkaller en mye større suksess enn han hadde turt å drømme om. Men samtidig med en samvittighet som ikke er ren så begynner forviklinger og trøbbel... Så langt har jeg kommet og det er en god del igjen av The Plot ennå. Den er spennende, smart og har godt språk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig kjekt du startet helgetråden, vet at mange setter pris på at den legges ut. Og ja håper jo kan bli noe liv her. Synes selv det som er fint med helgetråden at en kan få mange tips om gode bøker og hyggelig å høre hva andre leser tenker om ulike forfattere eller bøker. Håper du har en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Readinggirl30 har startet lesehelgtråden i godt over 4 år nå, så hun er ingen nybegynner på den fronten :) Selv om vi andre ikke alltid skriver noe (leselysta varierer), så følger vi spent med på hva som postes og leses der ute. Det er fint at dere vil bidra til å lage litt liv her!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieAnne Berit GrønbechOddvarGIngeborg GTine SundalTatiana WesserlingDemeterSigrid NygaardRandiSynnøve H Hoelingar hMcHempettPer LundIreneleserLailaPrunellaKirsten LundMonica CarlsenMarit HøvdeLinda NyrudPiippokattaHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn Christin