Hogne Hongset har skrevet flere, bla Klimaprofitøren som er den jeg har lest, og kan anbefale. Det er en roman, men med en del fakta og virkelige personer. Spennende bok, som ga meg mange tanker om kraftproduksjon i Norge og verden. Har anbefalt den til mange.

Ellers har Maja Lunde stor suksess med sine 4 bøker i klimakvartetten, der den første heter bienes historie. Ble ikke så betatt av den først at jeg har lest hele serien

Før flommen tar oss av Helena Thorfinn. Handling fra Bangladesh, der de har minst (?) klimaavtrykk pr innbygger og hvordan de likevel påvirkes av forurensning. Kanskje mest handling fra bistandsarbeid, men her henger det sammen. Likte boka godt, husker jeg.

Kelly Rimmer har en søt kjærlighetshistorie, Meg uten deg, der paret er opptatt av klima og miljøvern. Har lest, og glemt det meste, men erindrer at jeg likte klimatankene de hadde.

Gert Nygårdshaug har skrevet Mengele Zoo, og kommet med oppfølger. Også en publikumssuksess.

God leselyst!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk for flere spennende forslag. De anbefalingene du kommer med som jeg ikke har lest, vil garantert bli lest. Takk, og god leselyst til deg også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn Hjortland