Jeg har hatt en ubehagelig lang lesepause de siste månedene pga eksamen. Nå er jeg i gang igjen, og gleder meg over alle bøkene som står for tur!
Nå leser jeg Felefeber av Elin Hansson, en ungdomsroman jeg ble oppmerksom på inne på Goodreads. På øret har jeg nettopp fullført Oppløsningstendenser av Nina Lykke. Boka forsøkte jeg å lese en gang i vinter, men jeg syntes den var dryg og jeg sleit å henge med. Nå har jeg hørt den mens jeg har gått tur, og du verden så deilig det er å høre på alt spetakkelet som foregår hos hovedkarakteren Liv.
Studielivet er historie, og nå ser jeg frem til å lese daglig igjen!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja å være student er til tider veldig stressende og etterlater lite rom til lesning dessverre eller lyst. Spennende med to bøker, håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenKirsten LundAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn DuaasHegeArne SjønnesenalpakkaJulie StensethJan-Olav SelforsAnne-Stine Ruud Husevåg