Har så vidt begynt på Whale av sørkoreaneren Cheon Myeong-kwan. Romanen er på kortlisten til den internasjonale Bookerprisen, og er et nytt forfatterbekjentskap for min del.

På øret har jeg Spies in Canaan av den nordirske forfatteren David Park. Leste romanen hans, Travelling in a Strange Land, for noen år siden og likte den veldig godt, så spent på denne.

Ellers har jeg kommet et stykke videre i den interessante romanen M. Il figlio del secolo – Il romanzo di Mussolini #1 av Antonio Scurati, men den er på nesten 850 sider, så her har jeg lesestoff en stund til.

Ønsker alle en god helg, og en fortsatt fin langhelg til deg, Readninggirl30!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Spennede med sørkoreansk litteratur og veldig gøy med nye bekjentskap. Gøy med lydbok og med ekstra prosjekt, håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet ikke om du leste denne artikkelen på NrK 22.11.20 ~ Donald Trump minner om Mussolini; En roman om fascistdiktatoren Benito Mussolini har blitt en uventet bestselger.

– Mussolini hadde ingen ideer, ingen overbevisninger, ingen prinsipper, ingen ideologi, ingen lojalitet. Det er nettopp dette som gjorde ham så effektiv i politikken, sier Scurati.

Den fanget min interesse og kjøpte den engelske utgaven på nettet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, den artikkelen hadde jeg ikke lest, så takk for tipset :-)

Jeg er nok godt over gjennomsnittlig interessert i Italia og landets historie, så jeg kjøpte boka så snart jeg ble klar over den.
Boka starter i 1919. Er nå på s. 340, og årstallet er 1921. Etter min mening en uhyre interessant roman om fascismens fremvekst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger Martinsen