Sjekket litt opp om Audible og den tilhører Amazon. Ser der større utvalg på Audible.com enn på Audible.co.uk. Jeg har ikke fulgt med på lydbokutviklingen. Da kommer naturligvis et spørsmål opp - kan man høre lydbok på PC/Amazon/Audible, når man kan lese kindle bøker på Amazon.com?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Du kan høre lydbok fra Audible på pc, ja :-) Jeg har installert app'en på pc og får opp en egen lydavspiller for Audible. Jeg tror du får tilgang til .com-utvalget og som medlem. De har tysk og fransk versjon av Audible også og jeg har tilgang til en god del bøker på de språkene også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieAnne Berit GrønbechOddvarGIngeborg GTine SundalTatiana WesserlingDemeterSigrid NygaardRandiSynnøve H Hoelingar hMcHempettPer LundIreneleserLailaPrunellaKirsten LundMonica CarlsenMarit HøvdeLinda NyrudHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn Christin