Jeg er ikke svært bevandret i de forskjellige lydbok-appene, men tenker å teste det ut nå. Hvilke lydbok-apper finnes det? Og hvilken anbefaler dere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Jeg har vært innom Fabel og Storytel, men har endt opp med Bookbeat. Jeg betaler 149,- for 100 timer i måneden, som passer mitt behov. Ellers har de 1 bok i måneden og ubegrensa timer i måneden, hva de koster har jeg dessverre ikke tilgang til akkurat nå, men de ligger rundt prisen til Fabel og Storytel.

Hvorfor jeg har blitt hos Bookbeat, er fordi de har et generelt godt utvalg i svenske, norske, engelske, danske ++ utgaver, både lydbøker, men også e-bøker. Hører mye svensk, både fordi jeg liker språket, men også fordi jeg synes de svenske oppleserne er hakket bedre enn de norske, sånn jevnt over i mine ører. Anbefaler Bookbeat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anbefalar at du testar ut dei ulike appane, slik at du finn ut kva som passar for deg. Både pris, utval av bøker og funksjonane i sjølve appen har noko å sei når ein skal velja lydbok-app.
Fabel tilbyr 4 vekers gratis prøveperiode og Ebok premium og Storytel har 2 veker. I tillegg finst gratistenesta/appen BookBites der du kan låna både lydbøker og ebøker.

Sjølv er eg storforbrukar av lydbøker og brukar både Storytel og BookBites - og er nøgd med det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker Fabel, de tilbyr abonnement med kun 1 bok i måneden, mer rekker jeg uansett ikke å lytte til :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Positivt at de tilbyr abonnement med kun 1 bok i måneden, for jeg tror ikke jeg heller rekker å lytte til mer enn det. Da er det kanskje en del rimeligere enn "vanlig" abonnement?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

4 uker gratis, så 79,-, vet ikke hvordan peisen er sammenlignet med andre.
Har man lånekort på biblioteket kan man låne lydbøker gratis der, vis nettet altså.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefaler Audible.co.uk. Stort, bredt utvalg, grei pris, stadig tilbud og en del gratismateriale (for eksempel podcaster). Ikke minst: mye god kvalitetslitteratur og gode opplesere. Du beholder bøkene om du sier opp abonnementet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har nå sjekket opp og skaffet meg en innsikt i dette, noe som har vært helt fjernt. Man kan laste ned på nettbrett også. Spørsmålet mitt er - hvor ofte må man lade opp mobil/nettbrett når man hører på lydbøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har laderen i mye, fordi iPaden begynner å bli gammel og batteriene er slitne, men en lader drar ikke mye strøm, hvis det var det du tenkte på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har en ny Mobil & Nettbrett + trådløs headphone. Jeg må ta bussen for å handle og det tar en hel dag fordi bussforbindelsene er dårlige. Å lytte på lydbøker har aldri jeg noen gang tenkt på. Både på bussen og bussterminalen går det an å lade mobilen, vel å merke hvis man sitter på det innerste sete på bussen. Før kunne man lade på biblioteket, men det er tatt bort.
Hva gjør man med lydbøkene som er lastet ned når mobilen blir gammel? Går det an å ha samme lydbok både på mobilen & nettbrett ? Har skaffet lader, men synes det er litt tung så den er parkert hjemme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Med nytt utstyr behøver du ikke bekymre deg for batteriene. Bøkene laster du ned hjemme, og du kan ha samme lydbok på både mobilen og nettbrettet. Når det gjelder å overføre lydbøker/ebøker fra en gammel enhet til en ny, så kan jeg ikke uttale meg på vegne av andre enn Apple sine produkter. Der kan du velge å overføre absolutt alt du har på mobil eller nettbrett til de nye enhetene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette høres interessant ut. Kjempegreit at de også tilbyr podcaster, og at man beholder bøkene selv om man sier opp abonnementet. Dette må jeg sjekke mer ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er dette noe man laster ned på mobilen? Kanskje et dumt spørsmål, men jeg er ikke bevandret med sånt. Min mobil brukes til - telefon, teksting, ta bilder. Alt annet er bare et stort spørsmål. Hehe mobilen anno i dag er noe annet enn i 1998.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei :-) Jada, Audible har app til mobil og nettbrett. Fantastisk med tilgang til så mye god litteratur på mobilen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sjekket litt opp om Audible og den tilhører Amazon. Ser der større utvalg på Audible.com enn på Audible.co.uk. Jeg har ikke fulgt med på lydbokutviklingen. Da kommer naturligvis et spørsmål opp - kan man høre lydbok på PC/Amazon/Audible, når man kan lese kindle bøker på Amazon.com?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan høre lydbok fra Audible på pc, ja :-) Jeg har installert app'en på pc og får opp en egen lydavspiller for Audible. Jeg tror du får tilgang til .com-utvalget og som medlem. De har tysk og fransk versjon av Audible også og jeg har tilgang til en god del bøker på de språkene også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemine